Wie zijn we
We merkten dat vele klanten hun administratie nog niet met computer beheerden omwille van hun beperkte computerkennis. Met dit gegeven als uitgangspunt startten wij de ontwikkeling van een facturatie-programma dat heel eenvoudig was in gebruik. De reacties hierop waren verbluffend positief. Ondertussen is het verder perfectioneren van deze software onze hoofdactiviteit geworden.
Historiek
1998   Onze start met het maken van 'maatwerk'-software
2002 Vanuit deze gepersonaliseerde programma’s ontwierpen we een ‘universeel bruikbare software’ gegroeid vanuit de praktijk en
‘easy to use’ door zijn eenvoud.
2005 Verder uitbreiden met allerlei nieuwe functies zoals het beheren van meerdere dossiers en een grondige herziening van de interne programmastructuur met een veel snellere werking als resultaat waardoor ook de capaciteit fors toenam.
2009 Onze nieuwste versie “Compacti’, met een totaal nieuwe look, overzichtelijker en met extra aandacht voor gebruiksvriendelijkheid
2010 Vernieuwde website met verschillende ondersteuningsfuncties voor de Compacti gebruikers.
2012 Compacti is nu perfect inzetbaar in de sanitaire sector. Dankzij enkele specifieke functionaliteiten die voor deze gebruikers zeer nuttig zijn.
Missie
Onze doelstelling is een software-pakket aan te bieden dat absoluut uitmunt in gebruiksvriendelijkheid met alle functionaliteiten die een KMO nodig heeft om zijn administratie zelf te beheren. Wij blijven er over waken dat Compacti mee evolueert met de veranderende wetgeving en marktomgeving. Compacti is uitgegroeid tot een veelzijdig en handig programma door aandachtig te luisteren naar de opmerkingen en vragen van onze klanten. Dit blijven we in de toekomst zeker doen!
login
code
login vergeten