2013 , Aanpassing naar de nieuwe facturatie-richtlijnen
Waaronder bij voorschotfacturen. Compacti helpt bij maken en het opvolgen van de voorschotfacturen, tot aan de werkelijke (eind)factuur. Ook hier heel wat tijdswinst.

2012 , Backup-functie naar webserver
Naast de mogelijkheid om een backup te maken en deze te bewaren op een externe hardeschijf of USB-stick, kan de ingebouwde backup-functie voortaan ook uw backup doorsturen naar een beveiligde webserver (via internet). Uw gegevens worden er dankzij een dagelijkse server-backup absoluut veilig bewaard.

2012 , Uitgebreide functie "Werven-opvolging
"
Het bijhouden van het aantal gepresteerde werkuren (per werknemer, per werf), en ook welke materialen geleverd zijn op de werven. Zo is alles perfect opvolgbaar en worden alle deel-leveringen automatisch verzameld bij de facturatie.

2012 , Recupel tarieven
Recupel wijzigde hun 'code'-structuur. Het jaartal is er niet meer in verwerkt.
Voortaan is een jaarlijkse update niet meer nodig als er geen tariefwijzigingen zijn.
Voor alle gebruikers met een support-login-code hebben we deze tarieven al klaargezet voor gebruik in de software, zie download recupel-tarief.

2011 , Nu ook voor sanitair & HVAC
Compacti” is al vele jaren een gewaardeerde software in de elektro sector, en is nu ook geïntroduceerd bij installatiebedrijven actief in sanitair & HVAC (heating-ventilation-airconditioning)

2011 , Bijhouden van planning
Zeker handig voor HVAC en alarm-installateurs. Een agenda in het programma met uw periodieke onderhoudsbeurten bij uw klanten, met ook meteen de mogelijkheid een herinneringsbrief automatisch uit te printen of de factuur meteen op te maken.

2010 , Nieuwe functie , kies zelf de locatie van uw dossiergegevens

Kies zelf waar uw dossier-bestanden op uw computer worden opgeslagen, dit biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld uw data op USB-stick te bewaren en zo met uw programma te werken op verschillende computers.

2010 , Bebat tarieven nu ook instelbaar
De recyclage bijdrage voor batterijen is nu ook instelbaar. Zo kan u bij wijzigingen of uitbreidingen naar verschillende bijdrage-tarieven dit zelf wijzigen in uw programma.


Meer nieuws en tips voor de Compacti-gebruikers
op de eerste pagina na het inloggen met uw login en code

login
code
login vergeten